Новините днес

Нови character плакати от „Тор: Рагнарок“

Остава малко повече от месец до премиерата на „Тор: Рагнарок“ – новото приключение от Марвел, което поставя на преден план един от най-популярните си комиксови герои. Тор (Крис Хемсуърт) се сдобива с третия си самостоятелен филм, в който той ще се сблъска не само с нови врагове, но и с един от най-доверените си приятели.

Маркетинговата кампания лети с огромна скорост и докато чакаме още един, последен трейлър, от студиото ни изненадаха с огромна порция character постери, издържани в стила на снимания от Тайка Уайтити филм с множество цветове и колорит. Вижте в нашата галерия как ще изглеждат в детайли героите от филма:

В „Тор: Рагнарок“ участват още Джеф Голдбум, Марк Ръфало, Теса Томпсън, Кейт Бланшет, Том Хидълстън, Идрис Елба и Антъни Хопкинс, а историята ще ни отведе на ново място, където Тор попада, след като е загубил влиянието си в Асгард. Няма да спойлваме повече, защото си заслужава сами да откриете какво се случва. Ако все пак искате да разберете основната сюжетна линия, то ви препоръчваме да прочете комиксовата поредица „Planet Hulk“, от която ще бъдат взети много важни моменти за изграждането на персонажите.

От Марвел ни обещават и поява на Доктор Стрейндж (в ролята Бенедикт Къмбърбач), а премиерата в България е насрочена за 27 ноември – цяла седмица преди щатската. Обичаме, когато от Марвел и Дисни ни обичат!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.