Новините днес

Официален трейлър на „Wonderstruck“ с Джулиан Мур

Обичаме „Аmazon Studios“ поради ред причини и най-важната от тях е, че са достойна конкуренция на останалите стрийминг платформи и като нищо скоро ще бъдат водеща такава. Те напипаха нишата и снимат прекрасни филми, а единственият недостатък (както и при конкурентите им) е, че не можем да гледаме тези филми на голям екран.

Въпреки това обаче, множество звезди на световното кино (и то читави актьори, а не еднодневки) все по-често залитат към стрийминг филмите. Нямаме търпение да се потопим в последния проект на студиото, озаглавен „Wonderstruck“ и числящ се към young adult жанра. По принцип не сме почитатели на този тип екранизации, но сега ще имаме нещо коренно различно, или поне такива впечатления ни оставя рекламната кампания.

„Wonderstruck“ е екранизация по едноименния роман на Брайън Селзник и разказва за Бен и Роуз – деца от две различни ери, които тайно желаят животите им да са различни. Бен мечтае за бащата, който никога не е имал, а Роуз е глухо момиче, което неистово елае да се срещне с актрисата Лилиан Мейхю. Пътешествията на двете деца вървят успоредно едно с друго, преплитайки се във фантастична нишка от приключения. Новият трейлър е вече онлайн и може сами да видите за какво иде реч:

В добавка имаме и нов плакат:

В „Wonderstruck“ участват Оукс Фегли, Мишел Уилямс, Джулиан Мур и Милисънт Симъндс, а режисьор е големия Тод Хейнс. Сценарият е дело на Брайън Селзник („Изобретението на Хюго“), а премиерата е насрочена за 20 октомври тази година.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.