Новините днес

Осем нови плаката от „Jigsaw“

Цели осем нови постера са готови да смразят сетивата ви, докато чакате „Jigsaw“ – осмият филм от поредицата „Убийствен пъзел“, който ще отбележи завръането на Тобин Бел и ще бъде прожектиран в седмицата преди Хелоуин. Сякаш стана традиция този празник да се превръща в арена на премиерите, особено тази година – с нетърпение очакваме датата 27 октомври, когато е не само първият показ на „Jigsaw“, но и премиерата на втори сезон на чудесния сериал „Stranger Things“.

Плакатите са изцяло в стилистиката на поредицата, а филмът идва цели седем години след премиерата на „Saw: The Final Chapter“. В новия фим ще видим Лора Вандервоорт, Хана Андерсън, Бритъни Алън, Кле Бенет, Калъм Кейт Рени, Мат Пасмор, Пол Бронстайн и, разбира се, Тобин Бел. Режиaсьори са Майкъл и Питър Спиъриг, които работят по сценарий на Пийт Голдфингър и Джош Столбърг („Пираня 3D“).

Вижте за какво става дума, гледайки новите осем плаката в нашата специално направена галерия:

Всичките седем филма „Убийствен пъзел“ до момента са натрупали над 870 милиона долара в боксофиса, така че бе повече от ясно, че ще има и осми филм. Премиерата идва следващия месец, а още сега кръвта ни е смразена.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.