Новините днес

Поредицата „Kingsman“/ Danny vs. Monti Episode Three

Успяхме да достигнем до трети епизод и всичко се получи, сякаш е сътворено с магическа пръчка. Оказа се обаче, че не ни трябва магия, а само добър сценарий, добър монтажист (да си ни жив и здрав, Монти!), както и филми, за които да си говорим.

Този септември станахме свидетели на премиерата на „Kingsman: Златният кръг“ и като комиксови фенове решихме, че трябва да му обърнем подобаващо внимание. Стартирала с комикс през 2012 г., създаден от Марк Милар и Дейв Гибънс, поредицата вече може да се похвали с два филма и множество актьори, които вече преминаха през главните роли. Нашите главни роли този път обаче не са две, а три – всички наши зрители ще имат възможността да се зарадват на стабилна тройка, съставена от мъже. Отляво и отдясно застават Дани и Монти, а пълнежа на сандвича се гарантира от Благой Д. Иванов. Мнозина свързват името на Благой с уебсайта operationkino.net и подкаста Inglourious Kunts, но сега го взехме назаем (по-точно – откраднахме го) и заедно решихме да си поговорим за екранизираните от Матю Вюн два филма.

Шегите и закачките вече преминават всякакви граници и най-вероятно ще има сърдити сред режисьорите на българско кино, запалянковците на футбола и радетелите на милиционерите, но нас това не ни касае особено. Натискайте бутона „Play“, слагайте слушалките и се потопете в един мъжки свят, от който излизането е повече от трудно!

Popcorn Movies BG 2017 All rights reserved.
http://popcornmoviesbg.com

MonTero Photography
https://www.facebook.com/MonTeroPhotogaphy

Music by Ivo „Streetskill“ Mihaylov
http://imentbg.com/

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.