Новините днес

Първи поглед към Дейвид Харбър като Хелбой!

Писали сме няколко пъти, че се подготвя нова версия на „Хелбой“.  Историята ще бъдепресъздадена отново, като в ролята на самия Хелбой ще видим Дейвид Харбър, придобил изключителна популярност покрай „Stranger Things“. Филмът ще бъде дело на Нийл Маршъл, който ще работи по сценарий на Андрю Косби, Кристофър Голдън и Майк Миньола, а към актьорския състав се присъедини и Иън Макшейн, за да изпълни ролята на професор Тревър Брутенхолм (професор Бруум), който е бащата-осиновител на Хелбой. Впоследствие стана ясно, че във филма ще видим и Саша Лейн, като нейната роля ще бъде тази на Алис Монахан.

Едва ли съществува някой, който да не е запознат с Хелбой, но все пак сме длъжни да припомним – персонажът е създаден през 1993 г. за Dark Horse Comics и представлява демон, изваден от ада от нацистки окултисти в края на Втората световна война. Той е отгледан от професор Бруум и се превръща бавно в най-великият окултен детектив в света. Първият филм за Хелбой излиза през 2004 г., а в главната роля е Рон Пърлман. Продължението се появява четири години по-късно, трупайки над 160 милиона долара в боксофиса и превръщайки Гийермо Дел Торо във феномен.

През последните години се заговори много за директно продължение, но такова така и не бе анонсирано, или поне не такова, което да бъде режисирано от Дел Торо. Нийл Маршъл обаче се зае с тежката задача да „възкреси“ Хелбой и ние няма как да не сме щастливи от този филм.Късно снощи бе показана и първата снимка на Дейвид Харбър в главната роля, а ние сме повече от възхитени:

Изглежда чудесно. Дори снимането на родна територия не може да ни изплаши и се радваме, че на 11 януари 2019 г. ще можем да видим Харбър срещу Мила Йовович, която ще бъде и главния антагонист във филма. Чакаме скоро и повече маркетингови материали!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.