Новините днес

Първи тийзър-трейлър и плакат на „Петдесет нюанса освободени“

Добрият вкус изисква нуждите от порнографско съдържание да се задоволяват от Миа Калифа, вместо от щерката на Мелани Грифит и Дон Джонсън. Поредицата „Петдесет нюанса сиво“ е всичко друго, но не и хедонистично удоволствие и сме сигурни, че дори най-големите привърженички на Е. Л. Джеймс смятат, че книгите (и филмите по тях) са ненужно допълнение към домашните колекции.

Най-хубавото на предстоящия трети филм обаче е това, че скоро всичко приключва. „Петдесет нюанса освободени“ е третият и последен филм и след него ще забравим завинаги, че изобщо някога са съществували такива престъпления срещу доброто възпитание. По-стара традиция, премиерата на филма е насрочена за първите месеци на новата година, а сега е време да видим и първия тийзър трейлър, който дебютира онлайн:

Историята във филма ще бъде абсолютно същата, каквато е и в предишните два филма. Грозновата дама се поддава на секс удоволствия с BDSM елементи с богатото момченце Крисчън Грей, който пък иска и да обича дамата. Нищо ново под слънцето – чували сме за такива историйки в поредицата „Арлекин“ от зората на по-предишното десетилетие, така че всичко е постарому. Както и при първите два филма, рекламната кампания е мощна и може да видите и постер, който е толкова не-секси, колкото и градинския маркуч в двора на баба ви:

Премиерата е насрочена за 9 февруари, а режисьор отново е Джеймс Фоули.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.