Новините днес

Първи трейлър на „Tomb Raider: Първа мисия“ с български субтитри

Умишлено не отразихме тийзър-трейлъра на „Tomb Raider“ с участието на Алисия Викандер, тъй като достатъчно се подразнихме от видяното в няколкото секунди и решихме да изчакаме, докато видим пълен първи трейлър.

Както сме съобщавали и преди – изключителната Викандер заема мястото на Анджелина Джоли и ще бъде новата визия и тяло на култовата компютърна героиня, превърнала милиони часове за сън не само в мокър блян, но и в средство за закупуването на нови клавиатури и мишки. „Tomb Raider“ е една от най-популярните видео игри за всички времена, а Лара Крофт е синоним на образ, който може би съществува нейде из реалността. За последното не сме сигурни, но със сигурност Крофт ни е в мечтите от много години, още преди Джоли да сложи патлаците на своите сексапилни по онова време бедра.

Новият филм е дело на Warner Bros. и щ бъде режисиран от Роар Утауг („The Wave“), a историята ще ни прехвърли в началото на изследователските години на Крофт. Казано накратко – филмът е origin story, в който Лара е куриер на 21 години в Лондон, отказваща да следва стъпките на бащата-предприемач. Тя изоставя всичко и заминава да търси изгубена гробница на митичен остров край Япония. Останалото може да видите в официалния трейлър, който дебютира днес, а разпространителите за страната се погрижиха да му сложат и български субтитри:

Ето го и официалния плакат, който е изцяло в стилистиката на последните игри от серията:

Освен неустоимата Викандер, във филма участват още Доминик Уест, Уотън Годжинс и Даниел У, а премиерата е насрочена за 16 март 2018 г.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.