Новините днес

Шон Пен ще колонизира Марс в сериала „The First“

Обичаме Шон Пен и се надяваме, че нашите читатели изпитват абсолютно същите чувства към него. За последно го гледахме в „The Gunman“, а впоследствие се запознахме и с режисьорския му „The Last Face“, който, съвсем неочаквано, се оказа изключително разочарование. Въпреки това обаче, ние имаме огромна вяра в него и смятаме, че едно кривване от пътя не може да повлияе на цялостното ни впечатление от него.

Във връзка с горното сме изключително щастливи да съобщим, че Пен, по подобие на много свои колеги, се обръща към телевизията и скоро ще можем да го гледаме в сериал. Името на новата продукция е „The First“ и е дело на създателя на „Къща от карти“ Бо Уилимън. Сценарият е повече от чудесен – действието ще се развива в близкото бъдеще, когато човечеството отправя първите си стъпки към колонизирането на Марс. Сериалът ще бъде дело на Hulu, които вече отнесоха статуетка „Еми“ за „The Handsmaid’s Tale“, което пък автоматично ги поставя рамо до рамо с титаните на стрийминга в лицето на Netflix и Amazon.

Снимките на „The First“ започват тази година, а пилотът ще може да бъде гледан през 2018 г. С множеството сериали, които очакваме догодина, то се очертават месеците ни да бъдат изключително ангажирани – ще стоим пред екраните и ще превключваме от канал на канал, за да не изпуснем нищо. Не ни се рискува да ядем шамари от Пен – Мадона вече има опит, който не желаем да следваме.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.