Новините днес

Спечелете двоен билет за „Довереникът на кралицата“

Играта приключи. Победител е Иван Иков. Честито!
Ще се свържем с него, за да уточним връчването на наградата!

„Довереникът на кралицата“ – невероятната действителна история на едно неочаквано приятелство по време на забележителното управление на кралица Виктория (носителката на „Оскар“ Джуди Денч). Когато Абдул Карим (Али Фазал), млад слуга, който пристига от Индия, за да присъства на тържествата по случай Златния юбилей на кралицата, той изненадващо се превръща в любимец на Нейно величество. Докато кралицата поставя на изпитание постулатите на една институция, която самата тя обитава от десетки години, двамата оформят неочакван и предан съюз, който всички в домакинството на двореца опитват всячески да унищожат. Със задълбочаването на приятелството им, кралицата започва да вижда един променен свят, а благодарение на новата гледна точка, тя започва да си възвръща човечността.

Сега имате възможността да спечелите двоен билет за филма, осигурен от партньорите ни от „Форум Филм България“.  Ако желаете да се включите в жребия, то е необходимо да отговорите на следния въпрос:

За кой филм Джуди Денч печели награда „Оскар“ за най-добра поддържаща роля?

А) Координати: Скайфол
Б) Влюбеният Шекспир
В) Шоколад

Верен отговор, ваши две имена и телефон за връзка следва да изпратите на game@popcornmoviesbg.com не по-късно от 03.10.2017 г. Победителите ще станат ясни на 04.10.2017 г.

Билетите са двойни, под формата на ваучери, и важат в периода 29.09 – 15.10. (вкл.), в избрано от победителя кино от веригите Синема Сити или Кино Арена само и единствено за филма „Довереникът на кралицата“. Билетите важат за избран от победителя ден и час в посоченото от него кино от съответната верига и според програмата на киното. Билетите не могат да бъдат заменяни за паричната им равностойност.

„Довереникът на кралицата“ идва в кината на 29 септември 2017 г.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.