Новините днес

Втори трейлър на анимационния сериал „Star Wars Rebels“

Тръпнем във вече неприятно нетърпение за нов трейлър на „Последните джедаи“. Декември идва, а досега сме станали свидетели единствено на едно кратко тийзърче, което се появи навръх Разпети петък, както и два постера. Оттогава насетне ситуацията е „зиро“. От Дисни обаче знаят как да ни държат напрегнати и през уикенда пуснаха втори трейлър на финалния четвърти сезон на анимационния сериал „Star Wars Rebels“.

Припомняме, че „Star Wars Rebels“ се развива между събитията, описани в „Епизод III: Отмъщението на ситите“ и „Епизод IV: Нова надежда“, като главният герой е човешкото момче Езра Бриджър. „Star Wars Rebels“ (преведен на български като „Междузвездни войни: Бунтовниците“) стартира като стандартен спин-оф сериал, но качествата му оказа ха достатъчно високи, за да се превърне в неразделна част от основната сюжетна линия на Сагата. Нещо повече – дори герои от последния филм „Rogue One“ се появиха в анимацията, макар и с коренно различен външен вид. Такъв пример е героят на Форест Уитакър, Соу Герера, който не приличаше на себе си и въпреки това спечели симпатиите на зрителите.

„Star Wars: Rebels“ успя да обедини и зрителите, които не успяха да простят за разделението на стар и нов канон, което от „Дисни“ наложиха. За това сме писали многократно, особено в книжните ревюта на новите Star Wars книги и никога не сме изпитвали проблеми. Мнозина обаче възроптаха и от студиото им направиха реверанс, пускайки в анимационния сериал адмирал Траун, създаден от Тимъти Зан и превърнал се в истински продължител на делото на тъмната страна на Силата.

Премиерата на новия сезон е насрочена за 16 октомври по Disney Channel, а дотогава може да преглеждате многократно новия трейлър и да намирате парче по парче някое от хилядите скрити послания вътре. Ние мислим да го правим до момента, в който не видим нов трейлър на „Последните джедаи“:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.