Новините днес

Нов трейлър на драмата „All I See Is You“ с Блейк Лайвли и Джейсън Кларк

Миналата година гледахме „The Ticket„, в който Дан Стивънс изигра сляп мъж, прогледнал за пръв път и осъзнал, че светът не е това, което си е представял. Идеята беше чудесна, а съвсем скоро ни предстои да видим нещо подобно. „All I See Is You“ с Блейк Лавли и Джейсън Кларк идва със зашеметяваща скорост насам, а новият трейлър ни кара да вярваме, че филмът ще е чуден.

Историята ще проследи живота на Джина и нейния съпруг Джеймс, които имат почти перфектен брак. Джина е сляпа, вследствие на автомобилна катастрофа в ранните ѝ детски години, но тя разчита на джеймс за всичко, създавайки си имагинерен свят чрез описанията на Джеймс. Хирургична интервенция обаче възвръща зрението на Джина, откъдето започват и множеството им проблеми. Романтично звучи, нали? Вижте колко е романтично в новия трейлър:

Режисьор е големият Марк Форстър, а филмът вече бе показан през септември 2016 г. на филмовия фестивал в Торонто. Официално се върти от август в Европа, а на 27 октомври ще могат да го гледат и в Щатите. За нас премиера не е насрочена, така че ще чакаме официален блурей/DVD рилийз.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.