Новините днес

Ана Пакуин се присъединява към „The Irishman“ на Мартин Скорсезе

Сигурни сме, че ви е омръзнало да говорим за „The Irishman“ на Мартин Скорсезе – мечтаният за мнозина филм, който ще събере на голям екран Робърт Де Ниро, Джо Пеши, Харви Кайтел, Ал Пачино, Боби Канавале, Рей Романо и Стивън Греъм под режисурата на най-големия режисьор на нашето време, а именно Мартин Скорсезе. Нямаме търпение да видим как ще се справи Скорсезе в колаборацията си с Netflix. Обичаме стрийминг платформата, но някак ни е тъжно, че няма да можем да гледаме филма на голям екран в опушена зала, с лентов апарат и задимена атмосфера. Въпреки това обаче, филмът е най-чаканото от нас заглавие за близкото бъдеще и изпадаме в див оргазъм всеки път, когато научим нещо ново за сценария.

Най-важното, което трябва да знаете е, че Де Ниро ще бъде в ролята на Франк Шийран Ирландеца, чиято подземна кариера е пряко свързана с Джими Хофа. Най-новата кастинг новина е, че Ана пакуин се присъединява към филма. Познатата като Плевел от X-Men вселената актриса ще бъде в ролята Пеги – дъщерята на Хофа и неговата съпруга Мери. Пеги започва да се отдалечава от семейните си корени, а какво ще стане по-нататък можем само да гадаем.

Снимките на „The Irishman“ протичат в момента, а силно се надяваме да го гледаме многократно през следващата година, а пък след това да си го купим и на блурей. Една от най-големите ни мечти е да гледаме как Скорсезе режисира Де Ниро и Пачино (и Пеши, разбира се) заедно в гангстерски филм, така че броим часовете и минутите до заветния час.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.