Новините днес

Джъстин Лин ще режисира още два филма от поредицата „Бързи и яростни“

Съвсем скоро ви съобщихме, че премиерата на „Бързи и яростни 9“ се отлага за 2020 г., а успоредно с това филмът за героите на Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм е насрочен за поява догодина. Двете новини се появиха с разлика няколко дни една от друга, като в този период феновете на скоростния франчайз бяха изпаднали в див потрес, че няма да могат да гледат скоро новите (и еднакви, както винаги!) приключения на Доминик Торето и компания.

В последния месец пък стана ясно, че основната причина е липсата на режисьор, който да замести Ф. Гари Грей, който направи осмия филм. Междувременно Дуейн Джонсън и Тайрийз Гибсън си размениха множество словесни обиди в „Туитър“, което още повече породи съмнения за това какво следва оттук нататък. Е, вече може да бъдете спокойни.

Джъстин Лин, който режисира цели четири филма от поредицата, се завръща на режисьорския стол не за един, за два филма. Нещо повече – с него идва и Джордана Брюстър, която изигра многократно ролята на Миа – сестра на Торето и съпруга на Брайън (Пол Уокър). Джордана не се появи в последния филм, но очевидно липсата на идейност е наложило нейната героиня да се завърне.

Все още няма рекация от страна на Дизъл, но не се и съмняваме, че той отново ще наритва задници и ще шофира отвъд законите на познатата физика. Не сме от почитателите на поредицата и я приемаме единствено като забавление, когато решим да убием няколко милиона мозъчни клетки, но не можем да отречем финансовите успехи на филмите и ни е ясно, че идеята ще бъде експлоатирана до момент, в който вече няма да има какво да се покаже.

Както е тръгнало, съвсем скоро ще има и допълнителна информация за двата филма, така че ще следим и ще се постараем да ви информираме своевременно.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.