Новините днес

Двама интересни герои с камео поява в неозаглавения филм за Хан Соло

Откакто излезе трейлърът на „Междузвездни войни: Последните джедаи“, светът на Star Wars сякаш забрави, че се подготвя самостоятелен филм за Хан Соло. Ние обаче следим зорко работата на Рон Хауърд (който е един от любимите режисьори в екипа заради великолепния „Обратна тяга“) и дори се надяваме скоро да бъде разкрито поне официалното заглавие на филма. Може и един тийзър да ни пуснат, но няма да бъдем толкова нахални.

За сметка на това обаче, самият Хауърд ни сръчква достатъчно умерено, но за сметка на това често. Както може да се очаква – това се случва в платформата Туитър, където Хауърд пусна следната снимка:

Въпросителният знак в публикацията обаче набързо бе разконспириран. Героите, които са снимани до режисьора, се наричат Таг и Бинк и са създадени от Кевин Рубио за комиксовата поредица, издавана от изд. „Dark Horse“. Забавните Таг и Бинк (наистина ви препоръчваме да се заровите в тези стари комикси, част от които са издавани и на български език) ще бъдат изиграни във филма от Джон Касдан (косценарист и син на Лорънс Касдан) и Тоби Хеферман, първи асистент режисьор.

Самите Таг и Бинк ще бъдат част от т.нар. камео появи, но за сметка на това ще успеем да видим Олдън Ерънрайх, Уди Харелсън, Доналд Гловър, Емилия Кларк, Танди Нютън и Фийби Уолър-Бридж в останалите главните роли. Премиерата е насрочена за 25 май догодина.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.