Новините днес

Финален трейлър на „Чудо“ с Джейкъб Трембли

През август ви показахме втория трейлър на „Чудо“ с Джейкъб Трембли, Джулия Робъртс и Оуен Уилсън. Филмът е екранизация по едноименната книга на Р. Дж. Паласио, издавана у нас от ИК „Бард“ и разказваща за момче, което трябва да премине през редица пластични операции, за да възвърне нормалното си лице.

Финалният трейлър е вече на линия и бързаме да ви го покажем, защото „Чудо“ е един от филмите, които очакваме с повече от огромно нетърпение:

Ако случайно не сте прочели предишните ни новини, то ви предлагаме да видите и официалния синопсис на книгата:

„Няма да описвам как изглеждам. Убеден съм, че както и да си ме представяш, в действителност е много, много по-лошо.“

Оги (Огъст Пулман) е роден с лицева аномалия, поради което не тръгва на училище като останалите деца… но идва време и за това и той трябва да тръгне в пети клас в училището Бийчът Преп, а ако си спомняте детството си, ако сте минали по този път съвсем наскоро или минавате по него сега, знаете колко е труден този период. Проблемът е, че Оги е едно обикновено дете с необикновено лице. Но дали ще успее да убеди съучениците си, че въпреки външния си вид е като тях?

Ар Джей Паласио е написала една истинска съвременна класика – забавна, вдъхновяваща, много човешка и трогателна книга, която няма да оставите, докато не стигнете до края, която ще ви се иска да подадете на човека до вас, за която ще разкажете на другите и която ще помните завинаги.

Ар Джей Паласио е графичен дизайнер, писането й е хоби. Живее в Ню Йорк със съпруга си, двете си деца и с кучето Мечо. „Чудо” е нейният първи роман.

Ар Джей Паласио е избрана сред стоте най-популярни личности за миналата година в класацията на вестник “Таймс”.

Режисьор с Стивън Чбоски, а премиерата е насрочена за 17 ноември 2017 г.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.