Новините днес

Хари Потър и Затворникът от Азкабан“, илюстровано издание – видео ревю

„Хари Потър“ не е историята на едно обикновено момче. Хари Потър не е само магьосник с магическа пръчка, навлизащ в пубертета.

Хари Потър е много повече.

Би било излишно за мен и вас да пиша огромен текст, посветен на една от любимите ми книжни поредици. Голяма част от детството ми премина под знака на „Хогуортс“ (и по-специално „Слидерин) и едно дълго излияние би предизвикало чувства с отрицателен знак у мнозина. Не искам да ви връщам в детството по този начин. Ще го направя по друг.

„Хари Потър и Затворникът от Азкабан“ е вече на пазара в специалното илюстровано книжно тяло, дело на „Егмонт“, които връщат славата на поредицата с прекрасно издание, увенчано не само от твърди корици, но и от феноменалните рисунки на Джим Кей. С тази книга се потапяте в свят на магия, диментори, първи любовни трепети и едно огромно признание, което променя вътрешния свят на Хари завинаги. Тежащата почти два килограма книга ще грабне душите ви и ще ви отнесе в свят, от който излизането не само е трудно, но и нежелателно. Приятно гледане.

Popcorn Movies BG. All rights reserved.
http://popcornmoviesbg.com

Егмонт България
https://egmontbulgaria.com

Video: IMEntBG.
http://imentbg.com

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.