Новините днес

Нов трейлър на играта „Star Wars Battlefront 2“

Единствената игра, която ни привлича вниманието през последните години, е „Star Wars Battlefront“. Причините за това са повече от ясни – всичко, що е Star Wars, за нас е свещено и искаме да се докоснем максимално бързо до него.

Играта бе пусната през 2015 г. покрай истерията по „Междузвездни войни: Силата се пробужда“, а сега е време и за нейното продължение. Всичко е част от маркетинговата кампания за 31, а най-новият трейлър за геймката е вече онлайн. Вижте защо сме толкова екзалтирани:

 

Най-важното е, че „Star Wars Battlefront 2“ ще позиционира играчите цели тридесет години след разрушението на втората Звезда на смъртта. Това е времето, когато Първият ред започва да взима превес в Галактиката. Главният герой е Иден Версио, лиде на отрядът „Инферно“ – част от специалните сили на галактическата империя. По време на сингъл плеър кампанията, играчите ще могат да се „пуснат“ и с Люк Скайуокър и Кайло Рен.

По-интересното идва в мултиплеъра, където системата ще позволява на цели 40 играча да бъдат едноверменно заедно, а играта ще ги движи през времената на всяка от трите трилогии, като ще има и нови локации.

Премиерата е насрочена за 17 ноември, а купувачите ще могат да избират между версии за PlayStation 4, X Box One, както и за стандартен компютър. Някой иска ли да ни подари копие?

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.