Новините днес

„Новите мутанти“ ще бъде част от трилогия

На петък, 13-ти миналата седмица не ни се случи нищо кой знае какво, освен две неща – напихме се до безобразие и гледахме до безкрай първия трейлър на b – предстоящият филм на Джош Буун, който ще се развива във вселената на Х-Мен и който ще представи редица нови герои на върлите почитатели на франчайза.

Новият филм може да се похвали с участието на Мейси Уилямс, Аня Тейлър-Джой и Чарли Хийтън, които имат homo superior качества и които попадат в капан, който може най-спокойно да бъде наречен „хорър филм“. Необикновената за X-Men история ще даде нов тласък на действията на мутантите, а режисьорът Джош Буун ще има тепърва с какво да се похвали. В интервю, дадено пред IGN във Великобритания, Буун споделя следното:

Fox създаде „Дедпул“ и „Логан“ и те бяха крайно различни от видяното, задавайки нов тон на действие. Мисля, че основната сюжетна линия на X-Men филмите e повече сай-фай, отколкото истински хорър. Взели сме идеи от Синкевич и Клермонт (автори на комикса, бел.ред.), които обръщат повече внимание на психиката на мутантите, и именно заради това сме подали към студиото планове за три филма“.

Това автоматично означава, че финансовите приходи от филма ще решат дали новите мутанти ще продължат да се развиват и в бъдеще. Насоките на Буун за създаването на хорър трилогия с мутанти ни се нрави изключително много и сме оптимисти за това. Вече бе доказано, че R рейтингът работи в комиксовия жанр, така че нищо чудно да получим и нов завой, който да ни отнесе към един от най-обичаните жанрове в киното изобщо. Дали сме съгласни за трилогия ли? Да, разбира се.

Премиерата на „Новите мутанти“ е насрочена за 13 април 2018 г.. Петък. 13-ти. Хорър.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.