Новините днес

Спечелете книгата „Треска за лалета“ на Дебора Могак

Играта приключи. Жребият изтегли Анжела Иванова. Честито!
Ще се свържем с нея, за да уточним връчването на наградата.

____________________

„Треска за лалета“ е история за предателство и изкупление, за любов и страст, за преследване на щастието, за изкуството и копнежа по красота и безсмъртие. Дебора Могак се вдъхновява от творбите на Рембранд, на Йоханес Вермер, на Якоб ван Лоо и Есаяс ван де Велде и открива в тях детайли, които ѝ помагат да сглоби своя собствена, изключително жива картина на Амстердам от неговия Златен век.
На 27 октомври е и премиерата на едноименния филм, в който ще имаме възможност да гледаме носителката на „Оскар“ Алисия Викандер, която си партнира с Дейн Дехаан, Кара Делевин, Зак Галифанакис, носителката на „Оскар“ Джуди Денч и носителя на „Оскар“ Кристоф Валц, а сега имате възможността да спечелите 1 бр. от книгата, любезно предоставена от нашите партньори от „Форум Филм България“.

За да участвате в жребия е необходимо да отговорите на следния въпрос:
Мястото е Амстердам. Годината – 1634 г. Търговията с лалета е в разгара си, а двойка влюбени търси своя шанс за щастие. Коя актриса изпълнява главната роля и как се казва нейната героиня във филма „Треска за лалета“?

Edit (03.11.2017 г.) Верен отговор – Алисия Викандер в ролята на София.

Верен отговор, заедно с две имена и телефон за връзка, е необходимо да изпратите на game@popcornmoviesbg.com не по-късно от 02.11.2017 г. Печелившият ще бъде изтеглен на 03.11.2017 г.

Внимание! Коментарите под тази публикация няма да бъдат зачитани за участие!

1 Comment on Спечелете книгата „Треска за лалета“ на Дебора Могак

  1. Алисия Викандер в ролята на София.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.