Новините днес

Тайлър Пери ще изиграе Колин Пауъл в „Cheney“

Няколко пъти вече сме споменавали, че един от любимите ни режисьори, Адам Маккей, ще режисира филм за Дик Чейни, в който участие ще вземат Крисчън Бейл, Сам Рокуел, Стив Керъл, Ейми Адамс и Бил Пулман. Самият Дик Чейни заема вицепрезидентския пост в администрацията на Буш в периода от 2001 г. до 2009 г., а преди това е шеф на кабинета на Джералд Форд и министър на отбраната в администрацията на Буш-старши. Той отговаря за Пустинна буря през 1991 г., а впоследствие отказва да се кандидатира за президент. След ужасяващите атентати от 2001 г. срещу Световния търговски център, Чейни играе ключова роля в борбата срещу тероризма. Сещате се, че няма как да пропуснем такъв филм, нали?

Актьорският състав обаче се разширява значително и късно снощи научихме, че Тайлър Пери ще участва във филма, като неговата роля ще бъде да представи на екрана не кого да е, а Колин Пауъл. Пауъл е генерал с четири звезди от армията на Щатите, заемайки поста Държавен секретар в периода 2001-2005, служейки при Джордж У. Буш. Пауъл е първият афро-американец, който заема тази позиция, така че не се учудваме за избора на Пери за новото му амплоа.

Продуценти на „Cheney“ са Брад Пит, Деде Гарднър и Джеръми Клайнър, а вече чакаме премиерната дата и имаме огромното усещане, че покрай този филм ще играят множество награди. Сигурни сме, че ще излезем прави.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.