Новините днес

‘’The 15:17 To Paris’’ на Клинт Истууд ще излезе през февруари 2018 г.

Подготовката за Оскарите вече е почти към края си, но все още е неясно дали определени филми ще отнесат номинации за статуетките. Най-вероятно сред номинираните ще бъдат Пол Томас Андерсън зa “Phantom Thread”, докато Ридли Скот ще се включи с “All The Money In The World”. Въпреки това обаче един филм, който се спрягаше за участник, може би няма да успее.

Премиерата на ‘’The 15:17 To Paris’’, чиито режисьор е Клинт Истууд, ще  се състои чак на 9-ти февруари 2018 г., което е прекалено късно. За филма вече сме писали, но все пак да припомним – той ще разкаже истинската история на трима американски войници, които са осуетили терористична атака през 2015 г. Цялото действие се случва във влак, пътуващ от Брюксел до Париж. Интригуващо, е че Истууд е избрал истинските войници, които да участват във филма – Антъни Садлър, Алек Скарлатос и Спенсър Стоун. Те ще играят себе си във филма, наред с Джена Фишър, Джуди Гриър и Рей Корасани. Снимките се състояха през лятото, но дори и свръхчовешкото темпо, с което Истууд работи, не беше достатъчно в случая.

Това обаче е напълно в стила на Клинт. Всички си спомняме как преди години режисьорът подготви „Американски снайперист” буквално минути преди крайния срок и може да го направи отново, макар че започваме да се чудим колко точно от Warner Bros. са способни да го притиснат, за да приключи навреме. Въпреки мудните действия на Клинт, то ние със сигурност се надяваме този филм да успее в поставените срокове и да отнесе поне една статуетка.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.