Новините днес

Джуд Лоу с потенциално участие в „Капитан Марвел“

Не сме вярвали, че Джуд Лоу ще участва някога в комиксов филм, но ето, че и това се случва. След като Лоу придоби още по-голяма слава и комерсиализира кариерата си покрай продукции като „Крал Артур: Легенда за меча“ на Гай Ричи и предстоящия „Фантастични животни: Престъпленията на Гриндълуолд“, където ще изиграе младия Албус Дъмбълдор, от Дисни и Марвел побързаха да се договорят с него за участие в нов филм от своята комиксова вселена.

Вече сме писали за „Капитан Марвел“, в който ще видим Бри Ларсън в ролята на Каръл Денвърс – пилот, чиято ДНК е променена и смесена с тази на героя Мар-велл. Така Денвърс се превръща в капитан Марвел – с подсилена издръжливост, способност да издържа на множество удари и насилие, както и опцията да лети и да абсорбира енергия. На нас историята ни допада и смятаме, че носителката на „Оскар“ Ларсън ще се справи чудничко с ролята. Така очевидно ще стои и въпросът с Джуд Лоу, за когото имаме огромни очаквания.

На Лоу се поверява (?) ролята на д-р Уолтър Лоусън, който е и основният ментор на главната героиня. Все още се водят преговори и до подпис на договор не се е стигнало, но с оглед на факта, че множество медии упорито прокарват твърдението, то най-вероятно съвсем скоро и това ще бъде потвърдено.

В „Капитан Марвел“ ще видим и Самюъл Л. Джаксън като Ник Фюри, и то с две очи – действието се развива през 90-те години, когато самият Ник все още не е загубил зрителния си орган. Режисьори са Ана Боден и Райън Флек, а премиерата е насрочена за 8 март 2019 г.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.