Новините днес

Финален трейлър на „Петдесет нюанса освободени“

fifty-shades-freed

Universal Pictures решиха да зарадват предновогодишно почитателките на сексуалната плява „Петдесет нюанса сиво“, пускайки онлайн финалния трейлър на третия филм от поредицата, озаглавен „Петдесет нюанса освободени“. Както и преди, така и сега – филмът е заснет по едноименната книга на Е. Л. Джеймс и ще накара хиляди двойки да отидат на кино, като нежните половинки ще въздишат, а мъжете им ще се чудят колко още да ровичкат из Фейсбук по време на прожекцията.

В главните роли се завръщат Джейми Дорнан и Дакота Джонсън, като те отново би трябвало да се отдадат на страстен и разюздан садо-мазо секс, който иначе почитателките на трилогията не биха приложили вкъщи. Вижте какво имаме предвид:

И този път режисьор е Джеймс Фоули, който направи преидшния филм, а сценарист е Ниъл Ленърд, който адаптатира книгата. Освен Дорнан и Джонсън, във филма ще участват още Ерик Джонсън, Елоиз Мъмфорд, Рита Ора, Люк Граймс, Виктор Расук, Макс Мартини, Брус Алтман, Ариел Кебъл, Брант Дохърти, както и Ким Бейсингър. Премиерата е насрочена за видната дата 14 февруари 2018 г., а още отсега казваме, че ви подготвяме една специална изненада, посветена на лишената от смисъл трилогия. Каква е изненадата – ще разберете, след като мине премиерната дата.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.