Новините днес

Хейли Джоуел Осмънт ще участва в „Досиетата Х“

хейли

Само преди няколко дни ви съобщихме, че „Досиетата Х“ се завръщат с единадесети сезон по малките екрани. Новината не ни остави в шок или в потрес, защото последният сезон беше успешен и въпреки противоречивите мнения на критиците, то успехът на сериала влияе положително върху зрителския интерес.

Дейвид Духовни и Джилиан Андерсън се завръщат като Мълдър и Скъли, а Empire съобщават, че към тях се присъединява и големия (буквално и преносно) Хейли Джоуел Осмънт, познат ни като детето от „Шесто чувство“ и „Изкуствен интелект“. С годините кариерата на Осмънт беше противоречива с оглед на израстването му, притежанието на наркотици и злоупотребата с храна, но пък сериалът „Silicon Valley“ го измъкна от забвението. Сега е време Хейли да добави още един ключов проект към кариерата си.

Лошото е само, че Осмънт ще бъде в списъка на т.нар. „гостуващи“ звезди, който списък вече е запълнен с имена като Уилям Б. Дейвис, Анабет Гиш, Роби Амел, Лорън Амброуз и Барбара Хърши. Това означава, че неразкритият му все още персонаж няма да бъде особено ключов или ако бъде, то със сигурност той няма да има кой знае колко сериозна поява.

Очакваме повече информация за премиерната дата, а дотогава може да погледнете трейлъра на сезона, който беше показан на Comic-Con в Ню Йорк:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.