Новините днес

Нов телевизионен спот на „Междузвездни войни: Последните джедаи“

Остават около четиридесет дни до премиерата на „Междузвездни войни: Последните джедаи“, а нашето вълнение се покачва с всеки изминал ден. Нямаме намерението да четем фенски теории и размисли, но за сметка на това гледаме да обхванем всичко от маркетинговата кампания, която е в разгара си. Тепърва очакваме да ни изненадат с още нещо, което да определим с мощност над максималната и се ослушваме за всичко, което се появява.

Преди месец видяхме пълния трейлър, а вчера ви показахме и японското включване, което ни показа нови кадри. Днес отново е време за малък празник, защото от Lucasfillm разпространиха телевизионен спот, носещ гръмкото име „Star Wars The Last Jedi Awake“.

Спотът отново съдържа невиждани досега кадри и ви предлагаме да му се насладите в цялата му прелест сега:

В допълнение имаме и официален плакат от българския разпространител на филма, който ни кара да се замислим защо, аджеба, Люк Скайуокър стои и в двете части – и на добрите, и на лошите. Дали пък няма да се окаже, че той е избрал Светлата и Тъмната страна на Силата едновременно? Вижте сами:

Премиерата на филма е насрочена за 15 декември, а в главните роли ще видим Марк Хамил, Кари Фишър, Дейзи Ридли, Джон Бойега, Адам Драйвър, Оскар Айзък, Анди Съркис, Донал Глийсън, Били Лурд, Гуендолин Кристи, Лора Дърн, Бенисио Дел Торо и Уоруик Дейвис. Режисьор е Райън Джонсън.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.