Новините днес

Първи поглед и подробности за „Невъзможна мисия 6“ с Том Круз

Не сме от най-големите почитатели на поредицата „Невъзможна мисия“ и причината не е само в Том Круз. Първите два филма бяха изключително поносими, но след това драмата ни дойде в повече и вече ги гледаме на конвейер – колкото да отбележим, че сме запознати с историята.

Публиката обаче обича Итън Хънт и още след премиерата на последния филм бе обявено, че ще има и нов, шести филм. Както може да се предположи, в главната роля се завръща Том Круз – без него „Невъзможна мисия“ ще бъде като български кмет без луксозен джип. Режисьор и този път ще бъде Кристофър Макуори, който няма нищо против да подлага главния герой Хънт на зверски изпитания. Самият Макуори пусна в платформата „Туитър“ първи официален поглед към филма, а на кадъра виждаме Том Круз и Саймън Пег:

Какво знаем вече за новия филм? Първо, както е видно от кадъра – Саймън Пег се завръща в ролята на Бенджи Дън, а същото ще направи и Винг Реймс, който отново ще покаже Лутър Стикел. В новия филм ще участва и Хенри Кавил („Лигата на справедливостта“), но неговият образ все още не е разкрит. Ще можем да видим още Алек Болдуин, Шон Харис, Анджела Басет и Ванеса Кърби, а премиерата на новия филм е насрочена за 27 юли 2018 г.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.