Новините днес

Първи тийзър на „Джурасик свят: Рухналото кралство“

Отдавна не бяхме чели нищо за предстоящия „Джурасик свят: Рухналото кралство“, но ето, че от Universal решиха, че е крайно време да ни зарадват с новини по темата. Обичаме поредицата и динозаврите, а още повече обичаме Крис Прат, който направи чудесно включване в „Джурасик Свят“ на Колин Тревъроу.

Новият филм вече може да се похвали, че има тийзър. Новината бе пусната снощи по всички щатски медии, а ние бързаме да покажем какво прави Прат с един от любимците си – бебе-раптор, което очевидно обича да бъде галено по главичката. Вижте:

Освен тийзъра, от студиото ни обещават и пълен първи трейлър, който ще бъде залепен за копията от „Междузвездни войни: Последните джедаи“, чиято премиера е насрочена за 15 декември. Във филма отново ще видим гореспоменатия Прат, както и Брайс Далас Хауърд (щерка на режисьора Рон Хауърд), стабилно подпомогнати от Джеймс Кромуел, Тед Ливайн, Джъстис Смит, Джералдин Чаплин, Даниела Пинеда, Тоби Джоунс, Раф Спал, Б.Д. Уонг и Джеф Голдблум.

Режисьор на „Джурасик свят: Рухналото кралство“ е Дж. А. Байона, като сценарият е дело на Колин Тревъроу и Дерек Конъли. Премиерата е насрочена за 22 юни 2018 г.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.