Новините днес

Сандра Бълок с участие в политическия „Let Her Speak“

За последно гледахме Сандра Бълок в „Our Brand is Crisis“ на Дейвид Гордън Грийн, в който Бълок си партнираше с Били Боб Торнтън. Не останахме доволни от видяното тогава, и то не заради Сандра, а заради крайно посредствената история. Понякога обаче Бълок ни е симпатична и все още ѝ даваме шанс на филмите, независимо от сценарните престъпления, които понякога се извършват.

Колегите от Empire съобщават, че Сандра Бълок е подписала вече договор за участие в политическия „Let Her Speak“, в който Бълок ще се превъплъти в ролята на Уенди Дейвис – сенатор от Демократическата партия на Съединените американски щати. Ако сте следили Дейвис внимателно новините преди години, то името на Дейвис се завъртя покрaЙ нейната упорита борба срещу плановете на републиканците да прокарат нов закон, който да ограничи свободното право на аборт. Уенди победи във върховния съд и нейното име се превърна в нов символ на феминизма.

Не знаем дали феминизмът започва да взима превес в Холивуд (спомнете си за Джулиан Мур и Кари Мълиган, които ще се съревновават една с друга чрез изпълнението на ролята на Глория Щайнем), но очевидно темата тепърва ще бъде изследвана, като ще се разчита на прочути актриси, носителки на наградата „Оскар“, за да фокусират вниманието върху проблемите на жените. Същата ще бъде схемата с Бълок и „Let Her Speak“ и още сега казваме, че този филм ще донесе номинации на актрисата за куп награди.

Сценарист е Марио Корея, а тепърва ще се избира режисьор. Докато чакаме да видим какво ще бъде забъркано в тази провокативна помия, то Бълок ще може да бъде гледана в „Кутия за птици“ по Джош Малерман, който се подготвя от стрийминг титаните от Netflix.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.