Новините днес

Ще има спин-оф на сериала „24“ с жена в главната роля

Очевидно франчайзът на сериала „24“ няма да бъде изоставен, независимо, че Кийфър Съдърленд в момента работи над друг сериал, озаглавен“Designated Survivor„. На този етап обаче изплува информация от дебрите на тъмната мрежа, че плотът на новата версия ще се завърти покрай ерата след приключенията на Джак Бауър и историята ще бъде като продължение на „24 : Наследството“, но с тази разлика, че в главната роля ще бъде жена.

В момента знаем, че главният продуцент Гордън Хауърд работи над сценарии за телевизия FOX и ако проектът бъде одобрен, то ще видим жена прокурор, която разкрива заплетен конспиративен заговор, докато часовникът безмилостно тиктака, притискайки я във времето.

На този етап няма много информация за предстоящия сериал, но сме убедени, че в скоро време ще станем отново свидетели на събития, развиващи се в период от 24 часа и позиционирани в 24 епизода. Нямаме нищо против да видим жена в действие, особено ако сценарият предложи и сексуални изпълнения. Кой знае – може пък Харви Уайнстийн да продуцира!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.