Новините днес

Спечелете оригинални награди от „Лигата на справедливостта“

Играта приключи.

Верният отговор е Гарднър Фокс, а новите си придобивки могат да се радват:
Александър Василев – шапка
Петя Рачева – чанта
Драгомир Дочев – комплект фигурки
Александра Майсторска – тениска

Честито. Ще се свържем с печелившите, за да уточним връчването на наградите.

––––––––

След по-малко от две седмици е премиерата на „Лигата на справедливостта“ – епичният екшън на Warner Bros., режисиран от Зак Снайдър и Джош Уидън и представящ най-популярните герои на DC Comics: Батман (Бен Афлек), Супермен (Хенри Кавил), Жената Чудо (Гал Гадот), Светкавицата (Езра Милър), Аквамен (Джейсън Момоа) и Киборг (Рей Фишър).

След като Брус Уейн връща вярата си в човечеството покрай героичната смърт на Супермен, той открива, че има още по-могъщ враг на хоризонта. Събирайки се с Даяна Принс (Жената Чудо), Уейн организира екип от свръх хора, които да помогнат срещу новата заплаха, стига обаче да не е твърде късно за спасяване на планетата…

По случай премиерата на филма, ние и партньорите ни от „Александра Филмс“ решихме да организираме игра, с която да дадем възможността на няколко от нашите фенове да се сдобият с оригинални награди от филма. Шапка, тениска, чанта и комплект фигурки чакат своите нови притежатели и ако искате да сте от тях, то следва да отговорите на следния въпрос:

Кой автор за пръв път събира героите на DC в организацията „Лигата на справедливостта“?

Верен отговор, заедно с две имена и телефон, е необходимо да изпратите на game@popcornmoviesbg.com не по-късно от 19.11.2017 г. Победителите ще станат ясни на 20.11.2017 г.