Новините днес

Създателят на „The Walking Dead“ ще работи върху нова комиксова екранизация

През изминалата година се появи инди продукцията „Colossal“ с Ан Хатауей, преведена у нас „Гозила: Colossal“ (няма нужда от допълнителен коментар, знаем!). Филмът се прие със смесени чувства от критиката, но очевидно режисьорът Начо Вигалондо няма намерението да спира работата си. Hollywood Reporter съобщават, че той обединява сили със създателя на „The Walking Dead“, Робърт Къркман, като двамата ще работят върху адаптацията на комиксовата поредица „The Comeback“ на Image Comics.

Правата за разпространението на филма са собственост на Sony Pictures, а самият Къркман ще продуцира чрез своята компания Skybound Entertainment. Накратно казано комиксът, дело на Ед Брисън, разказва за Сет и Марк, агенти на сдружението Рекънект, които могат да пътуват назад във времето. Действията им обаче не остават незабелязани от ФБР и много скоро те започват да бъдат преследвани от агентите, докато самият Сет не се среща със своето бъдещо Аз. Историята силно наподобява на тази от прекрасния „Looper“ на Райън Джонсън, но все пак ни обещават големи разлики в двата сюжета.

Самият Вигалондо вече има подобен опит – той е работил върху „Timecrimes“, така че най-вероятно необходимите му похвати са вече налице. Все още не е обявена премиерната дата, но ще следим какво ще се случи, най-вече заради намесата на Робърт Къркман, на когото имаме огромно доверие.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.