Новините днес

Тийзър трейлър на „Game Night“ с Джейсън Бейтман и Речъл Макадамс

„Играта“ на Дейвид Финчър е жанров филм сам по себе си и всяка една подобна схема, която се завърти и то независимо от кого, винаги ще носи посланието на финчъровата драма и прекрасните Майкъл Дъглас и Шон Пен. Нямаше как да не направим подобна аналогия с първия тийзър на „Game Night“, и то абстрахирайки се от заглавието.

Филмът е дело на Джон Франсис Дейли и Джонатан Голдстийн („Vacation“) и представя в главните роли Джейсън Бейтман и Рейчъл Макадамс. Да, и двамата си симпатяги, но това не е филмът, който очакваме с нетърпение. Сценарият е дело на Марк Перез и разказва за Макс и Ани – семейство, което ежеседмично се отдава на различни игри със свои приятели. Игрите не са нито BDSM, нито със суинг насоченост, ако това си мислите; игрите обаче загрубяват, когато се намесва Брукс, брат на Макс (Кайл Чандлър). Брукс се оказва замесен с отвличания и федерални агенти, а всички продължават да смятат, че това е част от играта. Вижте:

На нас ни изглежда като обикновено забавление за кино на отегчени от връзките си двойки, които отиват на кино, за да убият два часа и да забравят за безсмисленото си съществуване. Филмът излиза на четвърти май догодина, ще има добри финансови постъпления у нас и като цяло няма да е нищо особено.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.