Новините днес

Трейлър на ‘’Pottersville’’ с Майкъл Шанън

Може би си мислите, че дори великият Майкъл Шанън трябва да препечели допълнително пари от време на време. Все пак защо иначе би се появил в тази евтино изглеждаща и странна комедия ‘’Pottersville’’? Той дори е изпълнителен продуцент!

Някак си режисьорът Сет Хенриксон е успял да впрегне в проекта не само Шанън, но и Джуди Гриър, Кристина Хендрикс, Рон Пърлман и Иън Макшейн за дебютния си филм, който се разказва за човек, който е сбъркан с Голямата стъпка и така донасяйки доходоносен и медиен хайп в иначе обикновения си малък град. Вижте трейлъра:

През дългата и студена зима в Потърсвил, собственикът на магазин Мейнърд (Шанън) е застигнат от тежки времена. По време на една от пиянските си вечери, Мейнърд се лута из града и е бил помислен за Голямата стъпка, което дава старта на международни медийни спектакли и привличането на всестранен бизнес, от който жителите се нуждаят. Когато Брок Мастърсън (Ленън), телевизионният Ловец на чудовища, се обединява с шерифа (Пърлман) в опит да уловят звяра, на Мейнърд не му остава нищо друго, освен да продължи да поддържа лъжата, с цел прераждането на любимия си град.

Все още е неизвестно кога ще бъде премиерата на филма.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.