Новините днес

Анди Гарсия с участие във фантастичния „Iron Sky: The Ark“

Обичаме Анди Гарсия от времето, когато наследи Майкъл Корлеоне на гангстерския престол и за това получи и номинация за „Оскар“ за най-добра мъжка роля. Следим кариерата му от много години и независимо, че за последните десет има роли предимно в откровени брадви, то винаги му даваме шанс. Така ще направим и този път.

Hollywood Reporter съобщават, че Гарсия ще обедини сили със звездата на китайското кино Дуан Йихонг за участие в Iron Sky: The Аrk – един от култовите комедийни sci-fi франчайзи, на които няога сме попадали. Ролята на Гарсия е ясна – той ще изиграе Уилям Ръсел, милионер и илюминат. Йихонг, който пък току що спечели наградата за най-добър актьор на международния филмов фестивал в Токио, ще се превъплъти в ролята на учения Фанг Мингтао.

Филмът се режисира от финландеца Тимо Вуоренсола и ще разчита предимно на актьорски състав от Китай, за чиито отворен пазар е планиран филма. Снимките започнаха през октомври в далечната държава, а премиерата е насрочена за началото на 2019 г. Любопитният проект е трети от поредицата, като първият филм, Iron Sky, излиза през 2012 г. Вторият е с насрочена премиера за догодина, а филмът с Гарсия ще бъде трети и най-вероятно последен. Ще проследим внимателно какво се случва, защото не ни се иска да гледаме Гарсия във филми като Геобуря.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.