Новините днес

Дейв Батиста ще участва в комедията „Stuber“

Кариерата на Дейв Батиста потръгна доста смело – изпълзявайки от кеч ринга по подобие на колегата си Дуейн Джонсън, Батиста направи кратко, но запомнящо се включване като злодей в „Спектър“, а впоследствие изигра чудесно ролята си в двете части на „Пазителите на галактиката“. Стигна се дотам, че Дени Вилньов го взе и за чудна роля в шедьовъра „Блейд Рънър 2049“, а с това кариерата на Батиста стана още по-голяма.

Днес разбираме, че кечистът ще изиграе главната роля в комедията Stuber, дело на сценариста Трипър Кланси. Режисьор ще бъде Майкъл Доуз, а историята ще ни пренесе към свят, в който Батиста е детектив, занимаващ се с шофьори на компанията Uber. Повече подробности не се споменават, но имаме чувството, че филмът ще бъде от онези летни забавления, които ни карат да се посмеем за два часа и след това да забравим, че сме гледали подобен филм.

Докато чакаме Stuber обаче, ще успеем да видим Батиста и в двата филма от вселената на Марвел, първият от които е с премиера на 27 април. Става дума, разбира се, за „Отмъстителите: Война без край“.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.