Новините днес

Дейвид Гойър в преговори за режисирането на „Masters Of The Universe”

Дейвид Гойър е в преговори със Sony Pictures за режисиране на филма „Masters Of The Universe”.  Гойър е написал последната версия на сценария за филма, който се предвижда да бъде пуснат по екраните от Sony Pictures на 18 Декември 2019 г. „Masters Of The Universeе базиран на серията екшън играчки на компанията „Мател”, чиято популярност е последвана от анимационен сериал със същото име от 1983-1985 г.

Историята на „Masters Of The Universe” представя приключенията на Принц Адам, който притежава способността да се преобразява във воин с името He-Man. Той се явява последната надежда на магическата планета Етърния, която е опустошена от най-ужасяващи технологии и злият Скелетор.

Оригиналните екшън-фигури  започват историята си чрез компанията Мател през 1982 г. и поради огромната си популярност те бързо биват последвани от анимационен сериал, която включва дори спин-оф-а „Ши-Ра : Принцесата на Силата”. Малко по-късно, през 1987-ма г. излиза филм, който е режисиран от Гари Годарт, а в главната роля е Долф Лундгрен в ролята на Принц Адам. Участва още и  Кортни Кокс в първата си голяма роля на екран като Джули Уинстън – персонаж, който е специално създаден за целите на филма.

Masters of The Universe” ще бъде продуциран от Тод Блек („Отвличането  Пелам 123”, „Обратен гард”), Джейсън Блуминдейл („Пророчеството”) и Стийв Тич („Американска история Х”, „Форест Гъмп”).

Дейвид Гойър стои зад сценария на трилогията за Тъмния рицар, „Човек от стомана”. Режисирал е „Блейд: Троица” и „Нероденият”.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.