Новините днес

Кърт Ръсел ще бъде дядо Коледа

Един от най-любимите ни коледни филми е с участието на Кърт Ръсел. Там той не е дядо Коледа, но на нас като зрители това изпълнение ни донесе толкова много настроение и изненади, че се почувствахме дори по-добре, отколкото на самия празник. Говорим, разбира се, за „Омразната осморка“ на Куентин Тарантино.

Малко по-трудно ни е обаче да си представим големия Кърт в ролята на дядо Коледа. Трудно или не обаче, то скоро ще можем не само да си го представим, а направо да го видим. Гениите от Netflix подготвят пълнометражен филм, който ще се фокусира върху добрия старец, а главната роля ще бъде поверена именно на Ръсел. Филмът ще бъде дето на Мат Либерман и Дейвид Гугенхайм и ще разказва за двама братя-близнаци (Дарби Камп и Джуда Люис), които искат да докажат, че дядо Коледа съществува. За целта те използват камера, а в момента, в който успяват да разбият шейната на Санта край Чикаго, те трябва да му помогнат да изпълни мисията си за празника.

Продуцент ще бъде Крис Кълъмбъс, а само неговото име е повече от достатъчно, за да можем дори да си визуализираме филма и да знаем какво ни очаква – лек филм, подходящ за семейни забавления край украсена елха и достатъчно вино, за да се преглъщат нелепите шегички. Премиерата е насрочена за следващата Коледа.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.