Новините днес

Международен трейлър на „Черната пантера“ на Марвел

Остават два месеца до премиерата на Черната пантера на Марвел, а рекламната кампания на филма върви зашеметяващо добре. Вчера бе пуснат нов международен трейлър, който ни показва невиждани досега кадри. Без много да умуваме, то ви предлагаме да го видите и да се насладите на част от визуалния комиксов спектакъл, който ни очаква:

От видяното смеем да заявим, че най-вероятно Ерик Килмонгър, чиято роля е поверена на Майкъл Б. Джордан, ще се очертае и като един от най-добрите злодеи в MCU до този момент. Не, че разчитаме на Марвел да изградят качествен злодей, но все пак съществуват надежди, дори и в последния момент.

Някои колеги дори определят този трейлър като най-добрия, излизал досега. Ние няма да се ангажираме с толкова гръмки изказвания, защото един трейлър не прави целия филм поносим, така че предпочитаме да изчакаме до премиерата и да се убедим сами.

Черната пантерa е режисиран от Райън Куглър, а в главните роли ще видим Чадуик Босман, Майкъл Б. Джордан, Лупита Нионг’о, Данаи Гурира, Майкъл Фрийман, Даниел Калуя, Анди Съркис, Анджела Басет и Форест Уитакър. Премиерата е насрочена за 16 февруари 2018 г.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.