Новините днес

„Mindhunter“ е подновен за втори сезон

Един от най-добрите сериали през изминаващата 2017 г. несъмнено е Mindhunter на стрийминг титаните от Netflix, реализиран от Джо Пенхол и Дейвид Финчър и с оглед на добрите отзиви на зрители и критика, то от студиото обявиха, че вече подготвят нов сезон.

Ако по някаква случайност все още не сте гледали Mindhunter, то най-важното, което трябва да знаете е, че сериалът е вдъхновен от книгата на Джон Дъглас и Марк Олшейкър, озаглавена „Mind Hunter: Inside the FBI’s Elite Serial Crime Unit“ и разказва за елитен отряд на ФБР, който преследва най-големите изнасилвачи и убийци в историята на криминалистиката. Самият Джон Дъглас инспирира книгата чрез собствения си опит, който е придобил по време на работата си в Бюрото. В главните роли в Mindhunter влизат Джонатан Гроф, Холт Маккалъни и Ана Торв. Самият Финчър споделя:

„Следващият сезон ще бъде фокусиран връху убийците на деца от Атланта и ще имаме много афро-американска музика в сериите. Самата музика ще еволюира и ще оказва влияние върху действието“.

Ние сме особено доволни от новината и смятаме, че Mindhunter ще бъде сериалът, който тепърва ще набира огромна фенска маса. Нямаме търпение да се потопим в новите епизоди, които би трябвало да бъдат на екран догодина. Стискаме палци от Netflix да ни зарадват по-рано през годината, вместо да чакаме до есента.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.