Новините днес

Нов трейлър на „Играч първи, приготви се“ на Стивън Спилбърг

По време на изминалия фестивал Comic Con в Сан Диего видяхме първия тийзър на дългоочакваната фантастика Играч първи, приготви се, подготвяна от Стивън Спилбърг по едноименната книга на Ърнест Клайн.

Книгата е издадена у нас, а ревю може да прочетете тук. Ако случайно не ви се чете дълъг текст, то трябва да знаете, че историята проследява приключенията на младия Уейд, който живее в свят, където хаосът е казал най-тежката си дума. Хората преживяват чрез огромна виртуална вселена, наречена Оазис, а техните аватари ходят на училище, на работа и се срещат със своите приятели. Смъртта на създателя на Оазис обаче предизвиква шок сред населението. Оказва се, че той е завещал огромно богатство на този, който успее да разбие скрита в системата тайна.

Обстановката в Оазис е обезпечена от попкултурното влияние на 80-те години на миналия век, а трейлърът обещава, че ще получим качествен филм, достоен да се нареди по значимост до своите по-големи спилбъргови събратя. Вижте:

В главните роли ще видим Тай Шеридан, Оливия Кук, Марк Райлънс, Саймън Пег, Бен Менделсон и Ти Джей Милър, а премиерата е насрочена за 30 март 2018 г.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.