Новините днес

Официален трейлър на „Alita: Battle Angel“ на Робърт Родригез

В петък ви разказахме за тийзър-трейлъра на Alita: Battle Angel и ви предупредихме, че съвсем скоро ще има и първи официален трейлър. Забавихме се с отразяването му, но все пак е по-важно да го видим сега, отколкото никога.

Припомняме, че Alita: Battle Angel разказва за женския киборг Алита, която се превръща в ловец на глави, след като е била спасена от изхвърлянето на боклука от професор по кибернетика. В ролята на Алита ще видим Роза Салазар, а професорът ще бъде Кристоф Уолц. Историята е създадена през 1990 г. от Юкито Киширо, а Родригез обещава, че визията ще бъде достатъчно постапокалиптична.

Именно за постапокалиптичност ни говори и първия трейлър, който може да видите тук:

Признаваме, че не сме особено впечатлени. Макар и под режисурата на Робърт Родригез, този път филма изглежда претенциозно евтин, а не сме свикнали на претенциозност от страна на един от любимите ни творци. Въпреки това обаче, смятаме да проследим какво ще се случи в маркетинговата кампания на филма и, разбира се, да му дадем шанс, когато излезе по кината.

Във филма участват още Джаки Ърл Хейли, Лана Кондор, Мишел Родригез и Дженифър Конъли. Сценарият е дело на Джеймс Камерън, а премиерата е насрочена за м. юли 2018 г.

1 Comment on Официален трейлър на „Alita: Battle Angel“ на Робърт Родригез

  1. Ефектите ще ги оправят.Има още 6 месеца.Но трябва да се види по-подробен трейлър

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.