Новините днес

Бъдещето на „Огненият пръстен: Революция“ се разкри в нов трейлър на „Comic-Con“ – Япония

Legendary Pictures“ и „Universal Pictures“ разкриват още за бъдещето на Огненият пръстен: Революция. На японския „Comic-Con“ стотици фенове успяха да видят освен звездите от предстоящия втори филм от поредицата за Гайджу, плюс още една огромна изненада, която, както и да го гледаме, успя да отвее главите на всички.

Глобалният конфликт между огромните подобни на гущери чудовища за масово унищожение и управляваните от хора роботизирани гиганти, която имахме удоволствието да гледаме в първия филм „Огненият пръстен“ от 2013 г. се оказва само прелюдия към много по-мащабна битка, която ще проследим в Огненият пръстен: Революция.

Джон Бойега (Междузвездни войни: Силата се пробужда) участва във филма като бунтовника Джейк Пинтакост.  Обещаващ млад пилот, наследник на отдалия живота си за спасението на Земята Стакър Пинтакост (Идрис Елба). След смъртта на баща си, Джейк се отдавна на престъпления и оставя зад гърба си тренировките и битките срещу Гайджу. Но след като нова заплаха надвисва над градовете и заплашва да постави света на колене, на Джейк му се дава шанс да покаже, че не е забравил лицето на баща си и може да пребива чудовища не по зле от него.

Малко по-долу може да видите клип за да си припомните саможертвената постъпка на Стакър Питакост.

Шансът за Джейк идва в лицето на Мако Мори (Ринко Кикучи), която сформира нов елитен екип за борба с наближаващата заплаха. Докато търсят справедливост за падналите в битката, единственото, което остава на новия екип, е да се обедини срещу глобалната катастрофа, която наближава.

Джейк е присъединен към екипа на умелия пилот Ламбърт (в ролята участващия в „Бързи и яростни 8“ Скот Истууд) и младата хакерка Амара Намани (Кайли Спийни). Тези герои тепърва ще трябва да се докажат в борбата си срещу Гайджу и ще се превърнат в единствената надежда на Земята.

голямата изненада, която студията поднесоха на „Comic-Con“ Япония е новият трейлър на „Огненият пръстен: Революция“. Гледайте:

Премиерата на Огненият пръстен: Ревюлюция е насрочена за 23 март 2018 г.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.