Новините днес

Подробности около самостоятелния филм за симбиота Венъм с Том Харди!

Снимките на самостоятелния филм за симбиота Венъм вече започнаха, а ние нямаме търпение да се потопим в света на един от любимите ни антигерои. В главната роля ще гледаме Том Харди и смятаме, че той ще се справи повече от перфектно с поверената му роля – не само, защото е изключително добър актьор, но и защото притежава необходимата физика, за да пресъздаде Венъм на голям екран.

Режисьор на филма е Рубен Флайшър, а самият той бе един от гостите на изминалия преди дни Comic Con фестивал в Сао Пауло. Флайшър имаше специално участие и разкри подробности относно сценария на филма за Венъм, които до този момент не бяха ясни на тръпнещата аудитория.

И така – цели две комиксови поредици ще бъдат в основата на първия филм. Казваме първия, защото имаме огромното желание този филм да постигне сериозни финансови успехи и от Sony да ни зарадват с директно продължение.

Първата поредица се нарича „Venom: Lethal Protector“ и е създадена от Дейвид Мишелини и нарисувана от Марк Багли, Рон Лим и Сам Делароса. Комиксът е публикуван през 1993 г. и разказва за Венъм, който се мести от Ню Йорк в Сан Франциско. Там симбиотът е отвлечен от тайна фондация, която желае да извлече клетки от него и да създаде симбиотични супер войници. Впоследствие Венъм се съюзява със Спайдър-мен, за да победи въпросните клонинги.

Втората поредица се нарича „Planet of The Symbiotes“ и вижда бял свят през 1995 г., като отново е дело на Мишелини. В нея, Венъм отново обединява сили с Паяка, като този път към тях се присъединява и Скарлет Спайдър, а целта е да се разследват убийства, насочващи властите към симбиота. Впоследствие героите откриват, че симбиоти от „Lethal Protector“ са се телепортирали в друг свят.

Остава ни да разберем как точно ще бъдат обединени двете поредици в сценария на филма и дали всъщност Том Холанд ще се появи като Спайди.

Сценаристи на филма са Скот Розенбърг, Джеф Пинкнър и Кели Марсъл, а останалите роли са поверени на Мишел Уилямс, Риз Ахмед, Райд Скот, Джени Слейт и Скот Хейз. Премиерата е насрочена за 5 октомври 2018 г.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.