Новините днес

Първи плакат на дамския „Бандата на Оушън“

Вече сме писали, че скоро ще гледаме „дамска“ версия на Бандата на Оушън, дори сме ви показвали и първия официален кадър от филма. Не сме от хората, които припадат по идеята да се феминизират типичните мъжки филми – видяхме, че това не работи с миналогодишния Ghostbusters, но очевидно политкоректността днес е по-силна от всичко.

В новия филм ще видим Сандра Бълок, Кейт Бланшет, Ан Хатауей, Сара Поулсън, Минди Колинг, Аукуафина, Риана и Хелена Бонъм Картър, а самата Бълок споделя, продукцията не е римейк или рибуут, а изцяло нова история (или т.нар. спин-оф). Това означава, че ако режисьорът Гари Рос има малко повече мозък в главата, той би вързал историята в новия си филм с някой от старите три.

Първият постер е изключително безидеен, но успя да завладее киносайтовете и форумите, така че се чувстваме длъжни да го покажем. Скоро очакваме и първи трейлър:

Премиерата на „Ocean’s 8“ е насрочена за юни догодина. Очакваме да разберем и как българският разпространител ще преведе заглавието на филма за новата банда на Оушън.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.