Новините днес

Първи трейлър на „The Polka King“ с Джак Блек

За последно видяхме Джак Блек, радващ се като малко дете на българска народна музика. Не сме фолклористи, но ни стана особено приятно, че Блек е едно от филмовите величия, което прави поклон към родното ни творчество.

Скоро пък ще можем да го гледам в друго амплоа – като крал на полката. Филмът се нарича The Polka King и е продукция на стрийминг гигантите от Netflix, а премиерата му е насрочена за съвсем близка дата. На 12 януари 2018 г. потребителите на Netflix ще гледат Джак Блек във филма, чиито първи трейлър бе пуснат съвсем скоро онлайн. Вижте:

Главният герой се нарича Ян Леван – полски емигрант, който се превръща в крал на полката в Пенсилвания. Макар и комедийно-музикален, филмът ще бъде един от многото, които обръщат внимание на американската мечта и начините за нейното постигане. The Polka King е базиран на истински случай и е дело на Мая Форбс и Уоли Вологарски. Освен Блек, във филма участват още Джени Слейт, Джейсън Шварцман, Джаки Уийвър, Дж. Б. Смуув и Уили Гарсън. Джак Блек е и продуцент на продукцията, успоредно с Дейвид Пермут, Стюарт Корнфийлд, Моника Левинсън Приянка Мату и Шивани Рават.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.