Новините днес

Райън Рейнълдс ще бъде Detective Pikachu

Ролята на комиксовия антигерой Дедпул е връх в кариерата на Райън Рейнълдс и не би трябвало да има две (или повече) мнения по въпроса. Мечтаното изпълнение му донесе множество позитиви преди две години, а съвсем скоро ще можем да видим и директното продължение, което обещава да бъде още по-пиперливо и по-кърваво.

Рейнълдс никога не е претендирал да бъде актьор, който да направи грандиозни роли и очевидно няма проблем с подбора на работата си. Empire съобщават, че той ще изиграе не кого да е, а покемона Пикачу в предстоящия Detective Pikachu. Не е нужно да разтърквате очите си – прочетохте го правилно. Пи-ка-чу! Филмът ще бъде режисиран от Роб Летерман, а изпълнението на ролята ще бъде възможно чрез прилагането на технологията motion capture, която ни позволи да се насладим на изпълненията на Анди Съркис в поредици като „Властелинът на пръстените“, „Планетата на маймуните“ и „Междузвездни войни“.

Във филма ще участват още Джъстис Смит и Катрин Нютън, а каквито и да билло тайни за сюжета все още няма налице. Снимките започват през следващия месец в Лондон, а премиерната дата все още не е известна.а

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.