Новините днес

Сериозен рекламен ъпдейт от „Междузвездни войни: Последните джедаи“

Всичко приключва следващия петък, когато голяма част от вас и всички от нас вече ще са гледали Междузвездни войни: Последните джедаи. Дългоочакваният филм ще постави ново начало в нашите междузвездни страсти – не само, че няма да задоволи глада ни за битки и светлинни мечове, но и ще зададе множество нови въпроси, чиито отговори ще отрием чак в „Епизод IX“ след две години.

Обичаме Междузвездни войни и следим всичко, което излиза като маркетингови материали, за да ви ги покажем и да ви зарадваме. Както и миналия път, така и сега изчакахме да се съберат повече материали, за да ги съберем накуп и ви ги пуснем заедно.

Започваме с международния трейлър, който излезе вчера и който има някои нови кадри:

 

Продължаваме с няколко плаката, които силно наподяват предишните, но са пипнати с лек ретуш и могат да предизвикат по-сериозен интерес, особено ако се сдобием с някои бройки на хартия. За удобство сме ги събрали в галерия:

Любимото ни филмово списание Empire пусна и своите януарски корици. Корицата с порговете е върху специалното издание за абонати на списанието. Всички останали ще могат да си купят брой с Рей или Кайло Рен. Тук е моментът да се похвалим, че вече чакаме нашия брой, а междувременно се абонирахме:

Няколко от кадрите от въпросния брой на Empire бяха пуснати за онлайн преглед. Разбира се, ние ги събрахме накуп и също ви ги сервираме точно така, както се сервира коктейл в бар – с удоволствие и финес:

Списание Rolling Stone също не остана по-назад и взе, че постави главните герои на корицата на най-новия си брой. Него също сме го поръчали:

В главните роли ще видим Марк Хамил, Кари Фишър, Адам Драйвър, Дейзи Ридли, Джон Бойега, Оскар Айзък, Лупита Нионго, Анди Съркис, Донал Глийсън, Антъни Даниелс, Гуендолин Кристи, Кели Мари Тран, Лаура Дърн и Бенисио Дел Торо.

Сценарист и режисьор на Междузвездни войни: Последните джедаи е Райън Джонсън, а продуценти са Катлийн Кенеди и Рам Бергман. Джей Джей Ейбрамс, Том Карновски и Джейсън Мак Гатлин са изпълнителни продуценти.

Междузвездни войни: Последните джедаи идва в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия на 15 декември.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.