Новините днес

Спечелете оригинални награди от „Междузвездни войни: Последните джедаи“

Играта приключи. Жребият изтегли следните победители:

Мъжка тениска – Станислав Шейтанов
Дамска тениска – Кремена Владимирова
Шапка – Тотка Петрова
Чаша – Симон Вартерян
Тефтер – Полина Станджикова

Ще се свържем по имейл с победителите, за да уточним начина за връчването на наградите.


Във филма на Lucasfilm Междузвездни войни: Последните джедаи сагата за Люк Скайуокър продължава, след като героите от Силата се пробужда се присъединяват към галактическите легенди и поемат на епично приключение, което разкрива тайни, пазени с години, и шокиращи истини от миналото.

В главните роли ще видим Марк Хамил, Кари Фишър, Адам Драйвър, Дейзи Ридли, Джон Бойега, Оскар Айзък, Лупита Нионго, Анди Съркис, Домнал Глийсън, Антъни Даниелс, Гуендолин Кристи, Кели Мари Тран, Лаура Дърн и Бенисио Дел Торо.

Сценарист и режисьор на Междузвездни войни: Последните джедаи е Райън Джонсън, а продуценти са Катлийн Кенеди и Рам Бергман. Джей Джей Ейбрамс, Том Карновски и Джейсън Мак Гатлин са изпълнителни продуценти.

По случай премиерата на филма, ние и партньорите ни от „Форум Филм България“ предлагаме на петима от вас да станат притежатели на оригинални награди от филма. Две тениски, тефтер, чаша и шапка очакват своите нови собственици, а ако искате да бъдете един от тях, то трябва да отговорите на следния въпрос:

Как е истинското име на Кайло Рен?
А) Дарт Соло
Б) Анакин Соло
В) Бен Соло

Верен отговор, заедно с две имена и телефон за връзка, е необходимо да изпратите на game@popcornmoviesbg.com не по-късно от 01.01.2018 г. Победителите ще станат ясни на 02.01.2018 г.

Междузвездни войни: Последните джедаи идва в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия на 15 декември.