Новините днес

„Stranger Things“ е подновен за трети сезон

Никога не сме се съмнявали, че един от най-успешните сериали на стрийминг гигантите от Netlix ще бъде продължен за нов сезон.

След като само преди месец станахме свидетели на продължаващите година по-късно приключения на хлапетата от Хоукинс, Индиана, мистерията се заплете още повече – почти толкова, че да изпитаме яростно чувство на недоволство, когато изгледахме и финалния девети епизод. Успехът на сериала е повече от грандиозен и преди два дни от Empire съобщиха, че Netlix официално подновяват Stranger Things за трети сезон.

Това не бива да ни учудва, защото още през изминалата година стана ясно, че при евентуален успех, братята Дъфър имат идеи за общо четири сезона, в които да се разгърне историята на главните герои. Ние сме съгласни с такова решение – не ни се иска да гледаме прекрасните дечурлига в сериала като пораснали възрастни, които все още търсят истината за „upside down“. Stranger Things, колкото и да е странен, се фокусира не само върху свръхестествената нишка, но и върху развитието на самите деца, а такова развитие не би било интересно, ако те са вече обзети от юношески трепети.

Все още нищо не се казва за сериала. Най-големите очаквания са всички замесени актьори да се завърнат в главните роли, така че чакаме инфо както за тях, така и за премиерната дата. Според някои слухове, третият сезон на Stranger Things ще се появи по малките екрани чак през 2019 г., което на нас не ни се иска да е вярно.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.