Новините днес

Възможни първи плакати на „Соло: История от Междузвездни войни“

Късно снощи интернет бе залят с два плаката от предстоящия Соло: История от Междузвездни войни. Визиите се появиха първо в Reddit, а впоследствие бяха разпространени от повечето чужди сайтове, като никъде не се потвърди, че двата плаката са официални.

Знаете, че рядко се доверяваме на слухове и чакаме официално потвърждение, но новината ни се струва достатъчно добра, че да ѝ обърнем внимание. Нито официалния уебсайт на Междузвездни войни, нито Lucasfilm публикуваха постерите, с което все още съществува нотката на съмнение, че изображенията са дело на ентусиасти. Това е видно и от вида им, който, по наши сметки, изглежда потресаващо зле. Вижте:

На плакатите виждаме Олдън Ерънрайх като Хан Соло, Доналд Глоувър като Ландо Калризиан, Емилия Кларк като Кира и Юнас Суотамо като Чубака. Към тях се присъединява и емблематичният кораб на Соло. И докато чакаме официално потвърждение, че плакатите са истински, Epic Stream съобшиха, че има официално становище от страна на Lucasfilm, че плакатите „не са официални“. Становището не е публикувано на официалния сайт на компанията, но цитираме:

„Дисни/Лукасфилм ни информираха, че плакатите не са официални“.

Това обаче не изключва възможността артовете да са само концептуални и да са правени от дизайнерите в студиото. Очакваме в най-скоро официално потвърждение, което да каже това ли са или не са визиите на актьорите, които ще бъдат в новия филм.

Соло: История от Междузвездни войни идва на голям екран на 25 май 2018 г., като режисьор е Рон Хауърд.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.